Koti

Puhdista kotisi nopeammin kuin koskaan ennen viiden nopean ja helpon vinkin avulla

2 Mins read

Yksi parhaista asioista hotellissa yöpymisessä on se, että sinun ei tarvitse siivota mitään. Jos asut omassa kodissasi, siivoustehtävät ovat sinun, mutta tässä on muutama nopea ja helppo tapa nopeuttaa asioita.

Muuttu robotiksi

Jos sinulla on suunnitelma, josta voit pitää kiinni, selviät kaikesta paljon nopeammin, koska sinun ei tarvitse edes ajatella mitään. Voit muuttaa itsesi robotiksi kävelemällä huoneeseen ja siivoamalla tavaroita tietyssä järjestyksessä nousematta ilmaan. Saattaa kestää hetken ennen kuin keksit täydellisen tavan käsitellä jokaista huonetta, mutta kun teet sen, huomaat, että et kuluta niin kauan siivoamiseen ja voit vapaasti viettää viikonloppusi tekemällä jotain hauskempaa.

Ohita pienet asiat

Kotisi ei ole sairaala, eikä sitä tarvitse pitää täysin tahrattomana 100 % ajasta. En sano, että sinun pitäisi laiminlyödä kaikkia tärkeitä asioita, koska jotkut kodin alueet tarvitsevat siivousta joka viikko, mutta yritä antaa itsellesi pieni tauko jättämällä väliin. Tarvitseeko sinun todellakin pyyhkiä pölyä kaikista valokuvakehyksistäsi joka viikko? Lyön vetoa, että ne eivät edes houkuttele paljon pölyä viikossa, joten saatat tuhlata aikaasi.

Käytä tyhjiötä kaikkeen

Kaukana ovat ajat, jolloin voit käyttää pölynimuria vain koko kotisi kokolattiamatolle. Tällä hetkellä ilmestyviä uusia voidaan käyttää kaikilla pinnoilla ja niistä pääsee eroon. Tulet hukkaamaan paljon aikaa lakaisessasi kaiken luudalla ja se on hyvin vanhan koulun tekniikka, joka pitäisi jättää menneisyyteen. Kaakeloidun huoneen imurointi vie vain muutaman minuutin, eikä sinun tarvitse murehtia mitään, kun olet valmis.

Käytä oikeita tuotteita

Jotkut puhdistusaineet ovat loistavia ja voit käyttää niillä tahrat pyyhkimään pois mistä tahansa kahdessa sekunnissa, kun taas toiset eivät ole niin hyviä ja tuhlaa paljon aikaa hankaamiseen, jotta se loppuisi. samalla puhtausasteella. Tämä osoittaa, että on tärkeää käyttää työhön oikeita työkaluja, koska voit säästää paljon aikaa. Matonpuhdistus on yksi sellaisista töistä, joihin tarvitset oikeat tuotteet. Muuten kulutat iät aikaa tiettyjen tahrojen poistamiseen.

Kuljeta työkalusi mukanasi

Kun liikut huoneesta toiseen, haluat ottaa kaikki puhdistustuotteet ja työkalut mukaasi, jotta sinun ei tarvitse juosta edestakaisin tiettyjen asioiden takia. Kun alat hyppiä tiettyihin asioihin tarttumalla, käytät siihen enemmän aikaa kuin käytät huoneiden siivoamiseen. Laita vain kaikki ämpäriin ja kuljeta huoneesta toiseen, ja jos asut isossa talossa, sinulla voisi olla jopa erillinen ämpäri ylä- ja alakertaan.

Related posts
Koti

5 siistiä tapaa käyttää jätteitäsi uudelleen sen sijaan, että heität ne roskakoriin

2 Mins read
On olemassa monia tapoja kierrättää asioita, ja yleisin tapa on heittää tietty materiaali sille varattuun roskakoriin. Aiomme tarkastella muutamia tapoja käyttää jätteitäsi…
Koti

Yksinkertainen tapa saada ärsyttävät tahrat pois matoistasi aiheuttamatta pysyviä vaurioita

2 Mins read
Ei ole mukavaa, kun läikytät jotain matollesi, mutta kun olet lopettanut pään hakkaamisen seinään, sinun on poistettava tahra. Tässä on muutamia hyödyllisiä…