Site icon Alykkaita uutisia

5 siistiä tapaa käyttää jätteitäsi uudelleen sen sijaan, että heität ne roskakoriin

On olemassa monia tapoja kierrättää asioita, ja yleisin tapa on heittää tietty materiaali sille varattuun roskakoriin. Aiomme tarkastella muutamia tapoja käyttää jätteitäsi uudelleen, jotta sinun ei tarvitse heittää mitään pois, ja olen varma, että muutamat ideat ovat sinun mielestäsi hienoja.

Tuo eloa viinipulloihin

Jos juot viiniä, kierrätät paljon pulloja joka viikko, mutta ehkä voit tuoda niihin eloa sen sijaan, että heität niitä pois. Ne ovat itse asiassa kauniita maljakoita, ja ne ovat täydellinen paikka heittää kukkia, jos haluat piristää kotiasi. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kuluttaa ylimääräistä rahaa maljakoihin, sillä sinulla on täydelliset korvaavat maljakot. Jos haluat piilottaa tosiasian, että ne ovat viinipulloja, voit aina olla luova ja koristella ne.

Luo oma taideteos

Tätä voisi odottaa opiskelijoiden tekevän, mutta jos sinulla on pesä, jossa haluat istua ja juoda olutta pelatessasi videopelejä, voit käyttää olutpullon korkkeja oman taideteoksen luomiseen. Ole vain varovainen, kun otat niitä pois, jotta ne eivät taipu liikaa, ja odota, kunnes sinulla on kunnollinen määrä niitä. Nyt tarvitset vain liimaa ja tyhjän kankaan, jonka jälkeen voit aloittaa oman olutkorkkimestariteoksen luomisen.

Järjestä lopuksi työpöytäsi

Kun teet töitä kotoa käsin, sinulla on hyvä mahdollisuus, että jossain nurkassa istuu epäsiisti työpöytä. Voit ottaa joitain tölkkejä ruoan syömisen jälkeen ja muuttaa niistä kyniäsi ja kyniäsi varten säilytystölkkejä. Jos olet valmis mehupullojen kanssa, voit myös leikata pohjat irti ja käyttää niitä esim. pyyhekuimiin ja kynänteroittimiin, mutta ole vain varovainen käyttäessäsi vanhoja purkkeja ja pulloja, koska niissä ei voi olla teräviä reunoja, muuten voit vahingoittaa itseäsi. .

Päästä lapsesi villiin

Jos ajattelet lapsuuttasi, muistat luultavasti ne taideohjelmat, joissa sinua pyydettiin poimimaan muutama taloustavara, ennen kuin voit liittyä luomaan jotain siistiä. Se vain osoittaa, että lapsesi voivat tehdä sata eri asiaa roskapostilla, ja se estää sinua heittämästä sitä pois. Jos ne luovat jotain tarpeeksi mukavaa, voit jopa jättää sen makaamaan, koska se tekee kauniin koristeen tietyillä kotisi alueilla.

Rakenna yrttitarha

Jos haluat aloittaa herkullisten yrttien kasvattamisen puutarhassasi, voit aloittaa keräämällä joitain käytettyjä ruokaöljypullojasi. Pese ne pois ja leikkaa yläosa pois, jolloin niistä tulee automaattisesti ihanteellisia pieniä astioita yrttien kasvattamiseen. Sen lisäksi, että sinulla on yrttejä käytettäväksi ruoanlaitossa, sinun ei tarvitse heittää käytettyjä pullojasi roskakoriin. Miksi kierrättää jotain vaikeimmalla tavalla, kun voit käyttää sen uudelleen heti?

Exit mobile version