Teknologia

5 kodin laitetta, joista pidät, vaikka et kaipaisi niitä juuri nyt

2 Mins read

Laitteet, joita voit hankkia nykyään, ratkaisevat melkein kaikki ongelmat, joita voit koskaan ajatella. Jos johonkin ei ole tällä hetkellä saatavilla ratkaisua, lyön vetoa, että he yrittävät saada sen markkinoille. Saatat etsiä muutamia vempaimia, jotka auttavat sinua ratkaisemaan joitain ongelmia, joita sinulla on kotona, joten haluaisin puhua muutamista fantastisista laitteista, joista tulet rakastamaan, vaikka et kaipaisi niitä juuri nyt.

Soma vedensuodatin

Vaikka et haittaisikaan juoda vettä suoraan hanasta, ryhtyisitkö käyttämään vedensuodatinta, jos saisit houkuttelevan suodattimen kohtuulliseen hintaan? Ne saattavat olla kalliimpia kuin hanasta juominen, mutta kuvittele kuinka paljon paremmalta vesi maistuu, kun se ei ole täynnä ikäviä kemikaaleja. Et tiedä, mitä ihmiset täyttävät veteensi, mutta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, jos otat Soma-vesisuodattimen käteen, koska se tarjoaa sinulle maailman makeinta vettä.

NutriBullet

Koko maailma olisi paljon terveellisempää, jos söisimme parempaa ruokaa, mutta ehkä voit puristaa parempaa ruokaa ruokavalioosi, jos investoit NutriBulletiin. Se on kuin mehupuristin ja tehosekoitin, jotka on kääritty yhteen, ja se ei jätä pirtelösi paloja, kun on aika juoda. Toinen tärkeä huomioitava asia on se, että se auttaa säilyttämään mahdollisimman suuren osan ruoan ravintoarvosta, jotta et päädy menettämään esimerkiksi kuituja, koska tahdot ruokaa tehosekoittimen läpi.

Vaihtuvan lämpötilan vedenkeitin

Voit aina olla varma yhdestä asiasta, kun lämmität vettä kattilassa. Heti kun olet keittänyt kahvin tai teen, et voi juoda sitä muutamaan minuuttiin, koska se on liian kuuma. Jos olet onnekas, saatat saada muutaman nopean siemailun. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että joudut odottamaan kahvin ja teen juomista näinä päivinä, koska tämä vaihtelevan lämpötilan vedenkeitin antaa sinun päättää, kuinka lämmintä veden tulee olla ennen kuin se vaihtaa pois päältä, jotta voit nauttia juomastasi heti.

Orion Fire Dome

Huomaatko viettäväsi enemmän aikaa ulkona öisin nyt, kun olemme keskellä kesää? Minulla on sinulle täydellinen vempain, koska se on kaunis ja se myös pitää sinut lämpimänä. Orion Fire Dome on palokuoppa toimiva laite, jonka sisällä voi polttaa puuta tai mitä tahansa muuta. Osa syy siihen, miksi se on niin kaunis, johtuu siitä, että kupoli on suunniteltu erityisiä muotoja käyttäen, ja kun liekit puhkeavat, et voi irrottaa silmiäsi siitä.

Sisäkattoikkuna

Kattoikkuna asennetaan yleensä kattoon, kun haluat päästää enemmän luonnonvaloa kotiisi, mutta joskus emme pysty sovittamaan perinteisiä kattoikkunoita joihinkin paikkoihin. Näissä tapauksissa tarvitsemme toisen ratkaisun, ja nämä räätälöidyt kattoikkunat ovat loistava vaihtoehto. Pohjimmiltaan katsot vain realistista valokuvaa ulkomaailmasta antaaksesi sinulle vapauden tunteen, ja ne voivat myös säteillä luonnonvaloa kehittyneen tekniikan avulla, joten sinulla on edelleen toivoa, jos tavalliset kattoikkunat eivät toimi.

Todellisten ongelmien käsittely

Suurin osa ihmisten ostamista laitteista on vain uusimpia versioita heidän suosikkitelevisioistaan, tietokoneistaan ​​ja puhelimistaan, mutta mielestäni nämä ovat mahtavia, koska ne käsittelevät todellisia ongelmia. He eivät ehkä käsittele suurimpia koskaan kohtaamiasi ongelmia, mutta olet iloinen, että tartuit niihin.

Related posts
Teknologia

Teknologian Vaikutus Luonnonsuojeluun

1 Mins read
Johdanto Luonnonsuojelu on tärkeä osa maailmanlaajuista ympäristönsuojelua, ja teknologia on noussut keskeiseen rooliin tässä taistelussa. Tässä artikkelissa tarkastellaan, kuinka teknologia vaikuttaa luonnonsuojeluun…
Teknologia

Jokaisen elämää koskettava tekoäly on täynnä potentiaalia

2 Mins read
Tekniset julkaisut ja uutiset pauhaavat jatkuvasti tekoälystä ja sen ominaisuuksista. Viime kädessä meitä pelotellaan jo supertietokoneiden maailman valtauksella, vaikka se on tällä…