koulutus

5 Android-sovellusta, jotka jokaisen englantilaisen opiskelijan pitäisi olla

2 Mins read

Yksi syy siihen, miksi monet ihmiset haluavat ostaa Android-käyttöjärjestelmään perustuvia puhelimia, on se, että se antaa heille pääsyn suureen määrään sovelluksia. Jos esimerkiksi yrität oppia englantia, huomaat, että on olemassa pari sovellusta, jotka on suunniteltu auttamaan sinua tekemään tämän helpommin ja tarkemmin. Tällaisten sovellusten käyttö on myös yleensä hauskaa, mikä tarkoittaa, että sen tekeminen on todennäköisesti paljon helpompaa. Joitakin Android-pohjaisia ​​sovelluksia, joita voit käyttää tähän, ovat:

Kuuntele ja puhu

Tämä on yksinkertainen ja kevyt kieltenoppimissovellus. Sen tosiasian, että se näyttää yksinkertaiselta, ei kuitenkaan pitäisi huijata sinua ajattelemaan, että sillä ei ole paljon tarjottavaa. Sovelluksessa on useita ennalta määritettyjä malleja, joita voit kuunnella saadaksesi käsityksen siitä, kuinka sanat lausutaan, ja antaa sinulle myös määritelmän jollekin sanastolle. Tämän sovelluksen käyttäminen auttaa sinua puhumaan englantia siten, että äidinkielesi vaikutus on vähemmän korostunut.

Busuu

Tämä sovellus antaa sinulle pääsyn foorumiin, jossa muut ihmiset yrittävät oppia englantia. Sen lisäksi mukana on jäseniä, jotka tulevat myös yrittämään ja antamaan neuvoja. Tämä tekee siitä yhden rikkaimmista ympäristöistä kielen opiskeluun, koska voit opettaa yhtä hyvin kuin tulla opetetuksi. Kun vietät aikaa keskustelupalstalla ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa, sinun on todennäköisesti helpompi tehdä kaikenlaisia ​​asioita, mukaan lukien kieliopin oikea oppiminen ja sanavaraston laajentaminen. Lopulta sinusta tulee paljon parempi englannin puhuja.

Sarjakuvaton englanti

Tämä on sovellus, jonka avulla voit käyttää useita flash-kortteja. Kaikilla näillä on jonkinlainen kuva, joka havainnollistaa niiden sanojen merkitystä. Jos olet juuri aloittanut englannin opiskelun toisena kielenä, tämä on yksi parhaista sovelluksista, joilla voit laajentaa sanavarastoasi, koska se auttaa sinua tekemään niin tekemättä siitä liian tylsää.

Puhu Englanti Kuvia

Tämä on myös sovellus, joka auttaa sinua laajentamaan sanastoasi tarjoamalla sanoja ja käyttämällä sitten kuvia niiden määrittelemiseen. Siinä on erittäin laaja sanavalikoima, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä oppiaksesi huomattavan määrän sanoja.

Puhumalla sanoja ja lukemalla sinulle tekstiä tämä sovellus helpottaa eri englanninkielisten sanojen oikean ääntämisen ymmärtämistä. Se, että se parantaa sekä kuuntelu- että puhetaitoja, erottaa sen useimmista muista sovelluksista, jotka keskittyvät vain yhteen näistä.
Yhteenvetona voidaan todeta, että jos olet opettelemassa englantia ja sinulla on Android-puhelin, sinun kannattaa harkita jonkin yllä olevista sovelluksista apunasi. Se on jotain, jota et todennäköisesti tule katumaan, koska se tekee prosessista paljon hauskempaa.